Kostenbesparing

Kostenbesparing

Kostenbesparing bedrijven:

Wanneer U gebruikmaakt van onze administratieve dienstverlening, dan doen wij een check op al uw kosten en uitgaven, waarbij kostenbesparing het hoofddoel is. Deze check is onderdeel van onze services. Indien U niet de boekhoudhouding aan ons uitbesteedt, ook dan kunt U gebruikmaken van de kostenbesparingscheck. Op basis van de omvang van uw administratie, geven we U een passende offerte. Lagere administratiekosten, is de eerste besparing die we kunnen realiseren!

Kostenbesparing particulieren:

Ook als particulier kunt u een kostenbesparingscheck aan vragen. De kosten zijn € 150 inclusief btw. Indien geen kostenbesparing realiseerbaar is van meer dan € 150 op jaarbasis, dan betaalt u slechts € 50 inclusief btw. Bij dit voorstel blijven de kosten op deze manier altijd beperkt!

Wat we vaak tegenkomen in de administraties van particulieren zijn dubbele dekkingen in de verzekeringen. Daarnaast kunnen verzekeringen vaak goedkoper. Hoe vaak heeft u, de afgelopen tijd, advies gehad van uw verzekeraar of tussenpersoon voor het wijzigen van een verzekeringsproduct? Ook kijken we naar uw bankzaken, wellicht is een lagere hypotheekrente mogelijk of kunt u meer uit uw spaarrekening halen. Alle soorten kosten en uitgaven worden onderzocht.

Na het onderzoek ontvangt U van ons een overzicht per onderwerp en ziet U wat op jaarbasis kunt besparen en wat het beste alternatief is. Tien euro per maand besparen op bijvoorbeeld de zorgverzekering is al 120 euro per jaar!

Op basis van dit rapport kunt u zelf de besparingen doorvoeren. Ook hierbij kunnen wij u helpen met het opzeggen of wijzigen, waarbij u vooraf een prijsopgaaf krijgt. Maak een sport van kosten besparen, het loont! Begin het jaar goed, bespaar op uw vaste lasten en houd meer geld over voor andere zaken. U werkt er ten slotte hard voor.

Ons motto is haal meer uit uw euro!

Bespaar vandaag nog en neem nu contact met ons op via 06-18032239 of via info@administratieveenendaal.nl