Administratie Buro Veenendaal

Administratie Buro Veenendaal

Op zoek naar een boekhouder of een administratiekantoor in regio Utrecht of Gelderland? U bent ondernemer (ZZP’er, eenmanszaak, VOF of BV). En U wilt zich concentreren op de zaken waar U goed in bent? U wilt geen omkijken meer naar bijvoorbeeld het juist voeren van de boekhouding, het tijdig indienen van de aangifte BTW (omzetbelasting), het opstellen van de jaarcijfers en aangifte inkomstenbelasting? Uw focus ligt op de kernactiviteiten van uw bedrijf en wij pakken uw administratie en belastingzaken compleet voor u op.

Administratie Buro Veenendaal (ABV) is sinds 1997 actief in de administratieve dienstverlening. Naast de reguliere kantooruren en op zaterdag, zijn wij U ook graag van dienst in de avonduren (op afspraak).

ABV is gespecialiseerd in financiële dienstverlening van kleine – en middelgrote ondernemingen. Juist in deze sectoren is een goed persoonlijk contact belangrijk.

Wij werken vanuit ons kantoor aan huis. Mede hierdoor kunnen we tegen voordelige tarieven onze dienstverlening aanbieden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het samenstellen van jaarrekeningen en het verrichten van de fiscale aangiften.

Ook richten wij ons op de particuliere markt. De werkzaamheden hiervoor betreffen met name het verrichten van de aangiften inkomstenbelasting. Ook onderzoeken we de besparingsmogelijkheden van de privé administratie.

Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Graag vertellen wij U over onze werkwijze. Wilt U aanvullende informatie of een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op. U vindt onze gegevens onder de knop “Contact”. Ook kunt U ons bellen (06-18032239) of mailen (info@administratieveenendaal.nl).

Herkent U deze situatie?:

• Vindt U uw boekhouder duur?
• Niet tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening?
• Worden afspraken niet (tijdig) nagekomen?
• Ontbreekt het aan persoonlijk contact?

Vraag geheel kosteloos een offerte aan. En informeer naar ons voordelige tarief. Uit ervaring is gebleken dat wij een kostenbesparing van 20% op uw huidige accountants- of administratiekosten kunnen realiseren. Het voordeel is voor U.