Klanten & werkwijze

Klanten & werkwijze

Klanten

Onze klanten zijn te vinden in diverse geledingen van het Utrechtse en Gelderse bedrijfsleven. Zij zijn onder andere gevestigd in Veenendaal, Arnhem, Elst en Ede. Wij ondersteunen en begeleiden ondernemers in diverse sectoren. ZZP’ers, eenmanszaken, Vennootschappen onder Firma en Besloten Vennootschappen behoren tot onze klantenkring. Ook ondersteunen we starters bij het opstarten van hun onderneming.

Werkwijze

Wij stemmen af wat onze klant wel wil en kan doen. Op basis hiervan bieden wij onze klant een passende oplossing, zodat de zorg voor een tijdige en correcte verwerking gewaarborgd is. Wanneer u de boekhouding aan ons uitbesteedt, voeren we kostenloos een kostenbesparingsonderzoek uit. Op deze manier laten we gelijk onze toegevoegde waarde zien. U kunt zich dan blijven concentreren op de kernactiviteiten van de onderneming, waarbij U onderaan de streep ook nog eens meer geld overhoudt.

Belastingplichtig zijn wij allemaal en U heeft dus ook te maken met de regels van de Belastingdienst. De belastingwetgeving verandert snel en is vaak niet zo eenvoudig. Niet iedereen is op de hoogte van alle faciliteiten, kortingen en toeslagen. Er zijn veel regels voor even zoveel situaties. U wilt geen problemen met de Belastingdienst en natuurlijk ook niet teveel belasting betalen. Om vragen van de fiscus en het risico van teveel belasting betalen te voorkomen, is actuele kennis van de belastingwetgeving noodzakelijk. Kennis die een ondernemer vaak ontbeert. U bent immers geen administrateur, accountant of fiscalist. Dit is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat u van de faciliteiten gebruik maakt waar u recht op heeft. En dat u niet teveel belasting betaalt.

Uw voordelen:

  • Administratiekosten tegen een voordelig tarief;
  • U krijgt altijd een betrouwbare administratie;
  • U houdt meer tijd over voor uw eigen vakgebied;
  • Uw administratie voldoet gegarandeerd aan alle wettelijke vereisten.